Binnenhoven Almere

Welkom in het nieuwe stadsdeel Almere Poort, gelegen aan de A6, vlakbij Amsterdam en ‘t Gooi. Op twee prachtige locaties in het Homeruskwartier, dé plek om bijzonder te wonen in Almere Poort, komen 6 riante vrijstaande woningen.

De klassiek ogende woningen hebben een prettige ligging. Ze zijn niet direct aan de straat gesitueerd, maar liggen in een soort hofje en zijn allen voorzien van een eigen oprit. Dit zorgt voor een gevoel van rust en veiligheid in een omgeving vol levendigheid. Kortom, een heerlijk huis met al het moois dat Almere Poort u te bieden heeft binnen handbereik!

Hoogwaardige architectuur
De woningen van Binnenhoven zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van materialen en accenten. Door de combinatie van het zandkleurige metselwerk met de horizontale witte spekranden in het metselwerk en de mooie houten raamverdeling krijgen de woningen een klassieke uitstraling. De antracietgrijze daken zorgen voor extra contrast.

Praktische opzet
De woningen hebben een eigen oprit met plaats voor twee auto’s. Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer met grote open hoekkeuken. Deze zijn mooi licht door de schitterende raampartijen rondom en twee dubbele, openslaande deuren aan de achterzijde met directe toegang tot het terras en de royale tuin. Op de begane grond vindt u tevens een separaat toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers, waarvan twee gelegen aan de tuinzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van twee grote raampartijen voor een grote hoeveelheid lichtinval. De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel, ligbad en hoogwaardig tegelwerk. Tevens heeft u het gemak van een tweede separaat toilet.

De tweede verdieping is voorzien van maar liefst twee slaapkamers wat deze woning erg geschikt maakt voor grote gezinnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een van de kamers in te richten als werk- of studeerkamer of als fitness- of hobbyruimte. Op deze verdieping bevindt zich tevens een ruime berging, die optioneel in te richten is als extra badkamer, en een separatie ruimte met de mechanische ventilatie en de opstelplaatsen voor de wasmachine en droger.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte circa 188 m² gbo.
  • Percelen variërend vanaf circa 397 tot 483 m².
  • Prijzen vanaf € 607.500,- v.o.n.

Voor Binnenhoven Almere is een brochure beschikbaar. Klik hier om de brochure te downloaden.