De Olmen Lelystad

33 rijwoningen, driekappers, tweekappers en vrijstaande huizen met een moderne architectuur en een fijne tuin. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject Grasstraten in het Olmenkwartier in Lelystad.

De woningen worden minstens 132 vierkante meter groot en liggen vlak bij een park. Aan groen toch al geen gebrek; het Olmenkwartier ligt in de wijk Warande, nabij grote natuurgebieden. Nog deze zomer start de verkoop. De prijzen beginnen bij 297.000 euro (v.o.n.). 

Grasstraten, Lelystad: rijwoningen, driekappers, tweekappers en vrijstaande huizen

Nieuwbouwproject Grasstraten bestaat uit 2 blokken van 6 rijwoningen, 2 blokken met 3 woningen onder één kap, 8 tweekappers en 7 vrijstaande woningen. Alle woningen zijn met woonoppervlaktes vanaf 132 vierkante meter ruim van opzet. Dankzij de ruime zolder met plat dak kun je – als je dat wilt – 6 kamers realiseren. Het project ligt nabij een park. Vooral de vrijstaande woningen en de tweekappers liggen daar dichtbij.

Volledige brochure Koriander & Fioringras

Volledige brochure Zwenkgras Tweekappers

Volledige brochure vrijstaande woningen Olmen aan het Park

Moderne architectuur

De woningen hebben een hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van materialen en accenten. Modern oogt de combinatie van zandkleurig metselwerk met vlakken in grijs metselwerk. Voor extra contrast zorgen subtiele grijze spekranden en donkere kozijnen. Dankzij verspringingen in de gevels, een creatieve manier van metselen en mooie ronde vormen krijgt het strakke ontwerp een speels tintje en ontstaat een bijzonder gevelbeeld.

Belangstelling? Meld je aan en blijf op de hoogte

De prijzen van de woningen in nieuwbouwproject Grasstraten beginnen bij 297.000 euro (v.o.n.). Wil je nu alvast meer weten over het project? Neem dan contact op met Arcuris Makelaars: 036-5211900.

Wonen in Lelystad, nabij natuur, wijkvoorzieningen, winkels en levendig stadscentrum

Nieuwbouwwijk Warande is Lelystads jongste woonwijk met veel groen en water. Niet alleen ín de wijk, maar ook erbuiten. Daar liggen bijvoorbeeld bosgebied Hollandse Hout en natuurgebied Oostvaardersplassen. In Warande zijn alle belangrijke voorzieningen op loopafstand al aanwezig. Zo ligt op ongeveer 900 meter van je huis een multifunctioneel gebouw, met daarin een basisschool, een kindcentrum en ruimtes voor wijk- en buurtactiviteiten. Ook is er een supermarkt. De kuststrook van Lelystad, met zijn jachthavens en andere watersportvoorzieningen, ligt op 10 minuten fietsen. Daar vind je ook het populaire BataviaStad met zijn Fashion Outlet. Aan vertier toch al geen gebrek. Lelystad heeft een levendig stadscentrum waar je lekker kunt shoppen, genieten van cultuur en gezellig uit kunt gaan.


In de Lelystadse wijk Warande heeft BBV een tweetal grondposities verworven. De plannen zijn gelegen in het groene deelgebied De Olmen.

Ontwikkelaar BBV development uit Heerhugowaard is als winnaar uit de bus gekomen voor een tweetal grondposities in de Lelystadse wijk Warande. Na eerdere succesvolle projecten in Lelystad staat BBV nu te popelen om met de plannen in ‘De Olmen’ aan de slag te gaan. Beide grondposities liggen in dit bijzondere deelgebied van Warande, waar verschillende buurtjes worden gerealiseerd met ieder een eigen identiteit, met het Olmenpark om de hoek.

De komende maanden worden de ontwikkelplannen uitgewerkt. Het eerste plangebied omvat 2214 m² grond en hier komen rijwoningen, seniorenwoningen of twee-onder-één-kapwoningen. Het tweede plangebied, met een totaaloppervlakte 8299 m², biedt ruimte aan zowel rijwoningen als twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zullen hoogwaardig worden afgewerkt en worden aangeboden tegen een interessante prijs voor zowel de bewoners uit Lelystad als uit de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

Wilt u zich alvast uw interesse kenbaar maken? Vul dan het formulier in op de contactpagina en vermeld hierbij project ‘De Olmen’.