De Olmen Lelystad

In de Lelystadse wijk Warande heeft BBV een tweetal grondposities verworven. De plannen zijn gelegen in het groene deelgebied De Olmen.

Ontwikkelaar BBV development uit Heerhugowaard is als winnaar uit de bus gekomen voor een tweetal grondposities in de Lelystadse wijk Warande. Na eerdere succesvolle projecten in Lelystad staat BBV nu te popelen om met de plannen in ‘De Olmen’ aan de slag te gaan. Beide grondposities liggen in dit bijzondere deelgebied van Warande, waar verschillende buurtjes worden gerealiseerd met ieder een eigen identiteit, met het Olmenpark om de hoek.

De komende maanden worden de ontwikkelplannen uitgewerkt. Het eerste plangebied omvat 2214 m² grond en hier komen rijwoningen, seniorenwoningen of twee-onder-één-kapwoningen. Het tweede plangebied, met een totaaloppervlakte 8299 m², biedt ruimte aan zowel rijwoningen als twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen zullen hoogwaardig worden afgewerkt en worden aangeboden tegen een interessante prijs voor zowel de bewoners uit Lelystad als uit de Metropoolregio Amsterdam (MRA).

Wilt u zich alvast uw interesse kenbaar maken? Vul dan het formulier in op de contactpagina en vermeld hierbij project ‘De Olmen’.