Houten Huis Almere Poort

Het Houten Huis is fantastische woning, gelegen op een prachtige locatie aan de Aurorastraat 12 in Almere Poort.

Bijzondere architectuur
Het Houten Huis is een unieke woning die zijn naam eer aan doet. De gevels zijn bekleed met verschillende soorten houtcomposiet. Door de variatie in kleur, de horizontale en verticale belijningen en de accenten rondom de raampartijen ontstaat een bijzonder gevelbeeld. Dit wordt nog eens versterkt door de markante vorm van het huis, met de verspringing van de verdieping ten op zichte van de begane grond aan de achterzijde.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden tonen we u ook de variant met dakterras. De toevoeging van een tweede verdieping resulteert niet alleen in een indrukwekkende vorm, maar creëert ook extra veel leef- en buitenruimte.

Praktische opzet
Met de praktische plattegronden van het Houten Huis ervaart u binnen een zee aan ruimte. De woonkamer geeft u maximale ruimte en de ramen rondom zorgen voor een prettige lichtinval. De verdieping biedt u tal van mogelijkheden. Met drie grote slaapkamers is het Houten Huis een ideale woning voor een gezin, maar u kunt de ruimtes ook uitstekend benutten om in te werken, te studeren of te sporten.

Het Houten Huis heeft een uitgekiend ontwerp, dat zowel aan de buitenzijde als binnenin de woning tot uiting komt.

Luxe afwerking
Het Houten Huis is tot in de details uitgedacht. Zo is er in het ontwerp volop aandacht voor de afwerking van de woning. De badkamer en toiletruimtes worden voorzien van hoogwaardig tegelwerk en ook het luxe sanitair is opgenomen in de prijs. De exacte keuze is aan u.

De woning wordt opgeleverd inclusief een compleet uitgeruste keuken met luxe keukenapparatuur. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken compleet naar uw wensen aan te passen en uit te breiden.

Ook aan de tuin is gedacht! De tuin rondom de woning wordt in basis aangelegd, zodat u hier direct van kunt genieten bij de oplevering.

Energie
Het Houten Huis is standaard uitzonderlijk goed geïsoleerd en wordt verwarmd middels vloerverwarming. Dit gebied kent stadsverwarming dus hoeft u geen eigen ketel te onderhouden. Wel zo makkelijk!

Voor het Houten Huis is een brochure beschikbaar. Klik hier om de brochure te downloaden.