Klaproos Lelystad

Nu in verkoop! Aan de Klaproos, in Waterfront De Olmen, de Warande te Lelystad, komen 11 markante woningen, onderverdeeld in een blok van 6 en een blok van 5 woningen. Hier is het fantastisch wonen, in een rustige buurt in stadsdeel Warande.

Markante woningen in Piet Mondriaanstijl
De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van materialen en accenten in primaire kleuren zoals Piet Mondriaan deze gebruikte in zijn werk. Door de variatie in kleur en vorm is elke woning uniek en ontstaat er een bijzonder gevelbeeld.

Praktische opzet
De woningen zijn met een beukmaat van maar liefst 6,5 meter bijzonder ruim en praktisch van opzet, én geschikt voor alle leeftijden. De woningen beschikken namelijk over een compleet woonprogramma op de begane grond, wat de woningen leeftijdbestendig maakt, dus uitermate geschikt voor senioren. Met de toevoeging van een compleet ingedeelde verdieping zal ook een gezin zich hier helemaal thuis voelen!

Met de praktische plattegronden van de woningen ervaart u een zee aan ruimte. Op de begane grond treft u, naar de woonkamer en keuken, een fijne slaapkamer met aangrenzende badkamer, een separaat toilet en een berging. Vanuit de woonkamer bereikt u via de dubbele openslaande deuren de achtertuin. Hier bevindt zich een praktische berging en heeft u mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De verdieping is standaard ingedeeld met 2 slaapkamers, optioneel kunt u kiezen voor een alternatieve indeling met een tweede badkamer.

Luxe afwerking
De woningen zijn tot in de details uitgedacht. Zo is er in het ontwerp volop aandacht voor de afwerking van de woning. De badkamer en toiletruimtes worden voorzien van hoogwaardig tegelwerk en ook het luxe sanitair is opgenomen in de prijs. De exacte keuze is aan u. In de technische omschrijving verderop in deze brochure leest u hier meer over. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken compleet naar uw wensen aan te passen en uit te breiden.

Energie
De woningen in Warande zijn standaard uitzonderlijk goed geïsoleerd en worden verwarmd middels vloerverwarming. Dit gebied kent stadsverwarming dus hoeft u geen eigen ketel te onderhouden. Wel zo makkelijk!

Kenmerken

  • Woonoppervlakte van 120 tot 135 m² gbo.
  • Percelen variërend van 176 tot 282 m².
  • Prijzen vanaf € 295.000,- v.o.n.

Voor Klaproos Lelystad is een brochure beschikbaar. Klik hier om de brochure te downloaden.